loxone

 

DOMOTICA VS LOXONE SMART HOME

Loxone is meer dan domotica.
Onze Smart Home oplossingen bieden ontelbare mogelijkheden om alles in uw woning te sturen.
Sterker nog; vaak gebeurt dit automatisch, zonder uw tussenkomst.
Noem het gerust het domoticasysteem van de toekomst!

                                                                                                                                          Intelligente verwarmingsregeling
 

 

MEER DAN VERLICHTING

Domotica staat vaak synoniem met verlichting. Een Loxone Smart Home biedt veel meer mogelijkheden.

Bij het woord 'domotica' denken de meeste mensen aan verlichting. Maar Loxone biedt veel meer dan dat. U kan echt alles in uw woning sturen, zoals de verwarming, zonwering, audio, enz. Slimme verlichting is slechts een klein onderdeel van onze oplossingen.

 

NAADLOZE INTEGRATIE

Bestaande toestellen worden naadloos in het Loxone-systeem geïntegreerd, iets wat bij klassieke domotica vaak niet mogelijk is.

De kans is groot dat u apparatuur van verschillende merken in uw woning gebruikt. Bij klassieke domotica zijn deze moeilijk te combineren. Dat is bij Loxone niet het geval. Alles kan naadloos geïntegreerd worden, zodat u slechts één systeem nodig heeft om alles te bedienen. Als dat niet handig is?


 
 

DOMOTICA OP AUTOMATISCHE PILOOT MET LOXONE

Domotica vraagt nog te vaak de tussenkomst van een gebruiker. Bij onze Smart Homes gebeurt bijna alles automatisch - vaak zonder u het merkt. 

Automatisering staat centraal in een Loxone Smart Home. Via de Loxone Standaard worden er bepaalde sensoren aanbevolen, die ervoor zorgen dat uw woning automatisch reageert op diverse situaties. Uw tussenkomst is niet meer nodig. Tenzij u dat zelf wil, natuurlijk.

 

NIEUWBOUW & RENOVATIE

Domotica integreren in een bestaande woning is niet eenvoudig. Loxone heeft zowel voor nieuwbouw als renovaties een passende oplossing.

Klassieke domoticasystemen zijn vaak moeilijk te integreren in bestaande woningen. Loxone kan zowel bij een nieuwbouw als renovatie gebruikt worden. Voor nieuwe gebouwen is er onze standaardinstallatie, terwijl we voor renovaties de draadloze Loxone Air technologie in het leven hebben geroepen.

Loxone Air

extention-air loxone

temp-humidity-sensoroxone-touch-grey-and-whitesmoke-detector-airloxone-nano-io-airloxone-motion-sensor-airsolidline-air-free-inkl-airsmart-socket-air

 
 

TOEKOMSTBESTENDIG

Onze Smart Homes zijn helemaal klaar voor de toekomst.  

Wat is het beste domoticasysteem? Een systeem dat toekomstbestendig is. Uw Loxone Smart Home wordt door de gratis updates alleen maar beter. Wij volgen de nieuwste technologiëen en trends op de voet, zodat uw installatie steeds klaar is voor de toekomst.

 

                     

HET HART VAN UW SMART HOME: DE MINISERVER

Centralisatie, naadloze integratie, automatisatie ... Loxone biedt allerlei voordelen t.o.v. een klassiek domoticasysteem. Daar zorgt de  Loxone Miniserver voor. Deze "slimme centrale" voert alle opdrachten in en rond uw woning uit, van de eenvoudige zonwering tot de zelflerende verwarmingsregelaar. 

Bye bye domotica, hello Smart Home. Ontdek nu de talrijke mogelijkheden die met Loxone gerealiseerd kunnen worden!